Contact

Afspraak
Voor onderzoek, behandeling, advies of aanmeten van schoenen of andere vragen kunt u telefonisch een afspraak maken op nummer 0348-567877. Bij voorkeur graag bellen tussen 8.00 u en 16.30 u. 

Meenemen
Als u voor de eerste keer onze praktijk bezoekt verzoeken wij u een geldig legitimatiebewijs mee te nemen (wettelijk verplicht). Daarnaast is het belangrijk dat u al uw favoriete (en nieuwe) schoenen meeneemt. Wij kunnen dan pasvorm, slijtpatroon en eventuele geschiktheid voor de gekozen therapie beoordelen. Denkt u aan uw werkschoenen, vrije tijdschoenen en sportschoenen. Als u al zolen heeft is het verstandig deze allemaal ook bij elk bezoek mee te nemen. 

Bezoek aan de praktijk (hoofdvestiging)
De praktijk is gevestigd op het bedrijventerrein "Tappersheul" aan de Elzenweg 1 te Oudewater. 
Het bedrijventerrein is van alle richtingen goed bereikbaar en duidelijk aangegeven.

Adres: 

 

Routebeschrijving naar Elzenweg 1 Oudewater:

Komend vanuit Utrecht:
A12, afslag 13, Nieuwerbrug/Driebruggen/Oudewater, onderaan de afslag linksaf, rotonde linksaf, richting Oudewater volgen. De polder door, in de bebouwde kom Oudewater meteen de eerste afslag links het bedrijventerrein "Tappersheul" oprijden. Hier gaat u de eerste straat links. De praktijk is meteen om de hoek gevestigd op nummer 1.

Komend vanuit Gouda:
In de bebouwde kom van Oudewater gaat u vóór de ESSO bij de eerste rotonde links, beide volgende twee rotondes rechtdoor, tweede afslag rechtsaf, dit is bedrijventerrein "Tappersheul". Hier gaat u de eerste straat links. De praktijk is meteen om de hoek gevestigd op nummer 1.

Komend van uit Rotterdam/ Den Haag:
A12, afslag 13, Nieuwerbrug/Driebruggen/Oudewater, onderaan de afslag rechtdoor richting Oudewater volgen. De polder door, in de bebouwde kom van Oudewater meteen eerste afslag links het bedrijventerrein "Tappersheul" oprijden. Hier gaat u de eerste straat links. De praktijk is meteen om de hoek gevestigd op nummer 1.

Openbaar vervoer:

Er zijn vele manieren om de diverse vestigingen per openbaar vervoer te bereiken. U kunt alle mogelijkheden op eenvoudige wijze opzoeken op de website www.9292.nl

Onze hoofdvestiging in Oudewater is gelegen op het bedrijventerrein Tappersheul en is 3 minuten loopafstand van de bushalte "Tappersheul" van Buurtbuslijn 505 (Syntus), de lijn van Woerden naar IJsselstein en terug. Deze buurtbus gaat helaas maar 1 x per uur. De bushaltes van de commerciële lijnen vanuit Gouda, Woerden en Utrecht zijn op verdere loopafstand. De buurtbus, lijn 505 begint en eindigt bij NS-station Woerden. Voor reizen vanaf Utrecht, Woerden en Gouda geeft reizen met de buurtbus dus de kortste loopafstand.  

De nevenvestiging in Bergambacht is bereikbaar met de buslijn van Schoonhoven naar Gouda (lijn 497) en omgekeerd en de buslijn van Utrecht naar Rotterdam en omgekeerd. (lijn 195). Het is ongeveer 5 minuten lopen vanaf het busstation in Bergambacht.