Contact

Afspraak
Voor onderzoek, behandeling, advies of aanmeten van schoenen of andere vragen kunt u telefonisch een afspraak maken op nummer 0348-567877. Wij zijn hiervoor dagelijks bereikbaar van 8.00 u tot 12.00 u van 13.00 u tot 16.30 u. 

Meenemen
Als u voor de eerste keer onze praktijk bezoekt verzoeken wij u een geldig legitimatiebewijs mee te nemen (wettelijk verplicht). Daarnaast is het belangrijk dat u bij afspraken voor podologie zo veel mogelijk uw bestaande schoenen meeneemt. Denk aan dagelijkse, sport- en werkschoenen. Als het er veel zijn of lastig is ze allemaal mee te nemen dan graag losse linker of rechter schoenen. Wij kunnen dan pasvorm, slijtpatroon en eventuele geschiktheid voor de gekozen therapie beoordelen. Als u al zolen heeft is het verstandig deze allemaal ook bij elk bezoek mee te nemen.  Wij verzoeken u ook een schoon bad- of hoeslaken mee te brengen.

Bezoek aan de praktijk (hoofdvestiging)
De praktijk is gevestigd op het bedrijventerrein "Tappersheul" aan de Elzenweg 1 te Oudewater. 
Het bedrijventerrein is van alle richtingen goed bereikbaar en duidelijk aangegeven.

Rolstoeltoegankelijkheid.
In onze hoofdvestiging zijn wij niet rolstoeltoegankelijk. De praktijk is op de eerste verdieping gevestigd. Wij hebben wel een traplift. Zo kunt u makkelijk boven komen zonder de trap op te hoeven lopen. In onze nevenvestiging in Bergambacht zijn wij wel volledig rolstoeltoegankelijk. 

Adres: 

 

Routebeschrijving naar Elzenweg 1 Oudewater:

Komend vanuit Utrecht:
A12, afslag 13, Nieuwerbrug/Driebruggen/Oudewater, onderaan de afslag linksaf, rotonde linksaf, richting Oudewater volgen. De polder door, in de bebouwde kom Oudewater meteen de eerste afslag links het bedrijventerrein "Tappersheul" oprijden. Hier gaat u de eerste straat links. De praktijk is meteen om de hoek gevestigd op nummer 1.

Komend vanuit Gouda:
In de bebouwde kom van Oudewater gaat u vóór de ESSO bij de eerste rotonde links, beide volgende twee rotondes rechtdoor, tweede afslag rechtsaf, dit is bedrijventerrein "Tappersheul". Hier gaat u de eerste straat links. De praktijk is meteen om de hoek gevestigd op nummer 1.

Komend van uit Rotterdam/ Den Haag:
A12, afslag 13, Nieuwerbrug/Driebruggen/Oudewater, onderaan de afslag rechtdoor richting Oudewater volgen. De polder door, in de bebouwde kom van Oudewater meteen eerste afslag links het bedrijventerrein "Tappersheul" oprijden. Hier gaat u de eerste straat links. De praktijk is meteen om de hoek gevestigd op nummer 1.

Openbaar vervoer:

Er zijn vele manieren om de diverse vestigingen per openbaar vervoer te bereiken. U kunt alle mogelijkheden op eenvoudige wijze opzoeken op de website www.9292.nl

Onze hoofdvestiging in Oudewater is gelegen op het bedrijventerrein Tappersheul en is op 3 minuten loopafstand van de bushalte "Tappersheul" van buslijn 123 (Syntus), de lijn van Woerden naar Oudewater en terug. Deze bus rijdt alleen in de ochtend- en avondspits. De buurtbus (lijn 505 van Schoonhoven naar Woerden via Oudewater) rijdt in verband met de Corona crisis tijdelijk niet. De bushaltes van de commerciële lijnen tussen Gouda en Utrecht zijn op verdere loopafstand.

Onze vestiging in Bergambacht, Hoofdstraat 55, bij Oskam Schoenen. 

De nevenvestiging in Bergambacht is bereikbaar met de buslijn van Schoonhoven naar Gouda (lijn 497) en omgekeerd en de buslijn van Utrecht naar Rotterdam en omgekeerd. (lijn 295). Het is ongeveer 5 minuten lopen vanaf het busstation in Bergambacht.

Met eigen vervoer: U kunt de schoenwinkel van Oskam Schoenen vinden aan Hoofdstraat 55 in Bergambacht. Gratis parkeren kan in deze straat met blauwe schijf (anderhalf uur), maar ook gratis in de parkeergarage (vier uur met blauwe schijf) of op het eigen parkeerterrein aan de achterzijde van de winkel in de H.B. Nederburghstraat (onbeperkt gedurende openingstijden van de winkel). Er is ook een ingang aan de achterzijde. De nieuwe praktijkruimte is op de tweede verdieping en is bereikaar met trap of lift.

Onze vestiging in Haastrecht, Provincialeweg West 42 a.
Onze vestiging in Haastrecht is gelegen tussen Haastrecht en Gouda. Goed bereikbaar per openbaar vervoer met lijn 107 (Gouda-Utrecht), halte Camping Streefland, op 5 minuten loopafstand.